Nieuwsbrief januari

Klik hier voor de nieuwsbrief van januari 2019

Facebook

Klik hier voor onze Facebookpagina

Aanmelden op de Piramide

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Klik hier voor meer informatie over de aanmeldprocedure.

De brochure "naar de basisschool"

Twitter

@piramideschool

  • Luisteren naar een interessante bevo instructie. Knutselen voor het thema AziĆ«. http://t.co/5Kx2Yr094j
  • Gezonde lunch gemaakt door de bovenbouw voor al onze kinderen, bijna vakantie! http://t.co/dRqF2zK615
  • Welkom nieuwe directie, heel veel succes! http://t.co/mq3667rsKZ

Wij ondersteunen ons onderwijs met iPads

Welkom!

Basisschool De Piramide staat in een multiculturele, kinderrijke buurt in stadsdeel Amsterdam Noord, dichtbij winkelcentrum Buikslotermeerplein. De school is een van de 16 scholen van Innoord. 

De Piramide is een kleine school met veel aandacht voor de leerlingen. Met onze leerlingen streven wij naar hoge resultaten en dagelijks leerplezier. 

Elk kind is welkom, we erkennen en respecteren onderlinge culturele verschillen. Dit geldt voor medewerkers, ouders en bezoekers in school. We hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen, van onszelf en van elkaar. 

Zelfstandig handelen van de leerlingen, in combinatie met eigen verantwoordelijkheidsgevoel, staat voorop. Kinderen kunnen hun talenten breed ontwikkelen. Behalve cognitief ook creatief, motorisch en sociaal. Als sportactieve Jump-In school is er extra aandacht voor sport. 

De zaakvakken worden dit schooljaar middels een nieuwe digitale methode thematisch aangeboden door vakspecialisten en sluiten aan bij de 21th Century Skills. Onze leerkrachten besteden ruim aandacht aan sociale vaardigheden. Wij zijn een Vreedzame school. 

In een persoonlijke rondleiding beantwoorden we graag uw vragen en laten we u trots onze mooie school en ons onderwijs zien. U bent van harte welkom!

Namens het team,

 OBS De Piramide