Basisschool de Piramide

Houdringe 2

1025 BA Amsterdam

Tel nr: 020-6365954

Contact

SOON


OBS de Piramide wordt bestuurd door Stichting Openbaar Onderwijs Noord. Stichting Openbaar Onderwijs Noord is het schoolbestuur van alle zestien openbare basisscholen die Amsterdam-Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4000 kinderen.

Stichting Openbaar Onderwijs Noord is voortgekomen uit het stadsdeel Amsterdam-Noord. Tot 2008 lag het schoolbestuur van de openbare basisscholen in Amsterdam-Noord in handen van het stadsdeel. Het jaar ervoor had de stadsdeelraad van Amsterdam-Noord besloten om het basisonderwijs te verzelfstandigen in de vorm van een bestuurscommissie. Daarom werd vanaf 1 januari 2008 de Bestuurscommissie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam-Noord eindverantwoordelijk voor het onderwijs dat in de openbare scholen wordt verzorgd.

Door de oprichting van een aparte stichting op 26 november 2010 heeft het schoolbestuur een onafhankelijkere positie gekregen. Vanaf toen ging de bestuurscommissie over in Stichting Openbaar Onderwijs Noord. Een jaar later verhuisde de stichting van Papaverweg 33 naar Papaverweg 34.

De stichting is onderdeel van de Federatie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam. Ook Amsterdam West Binnen de Ring (AWBR), Samen tussen Amstel en IJ (STAIJ), Stichting Sirius, Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel en Stichting Westelijke Tuinsteden (STWT) zijn lid van deze federatie.

U kunt Stichting Openbaar Onderwijs Noord bereiken op het volgende adres:

Papaverweg 34

1032 KJ Amsterdam

020 8201410

admin.piramide@innoord.nl

Ga naar www.openbaaronderwijsnoord.nl voor meer informatie.

 

Aanmeldformulier basisschool 2015-2017.

Aannamebeleid

Klik hier voor het aanmeldingsformulier basisschool. 

De brochure "naar de basisschool 2016-2017".